پروتكل كتابخانه مركزي در جهت پيشگيري و مراقبت از انتشار ويروس كرونا

با توجه به شرايط پيش آمده و با توجه به حساسيت و اهميت موضوع به منظور حضور امن همكاران در كتابخانه مركزي، كتابخانه هاي دانشكده اي و كتابخانه هاي بيمارستاني و نيز ارائه خدمات متناسب با نياز كاربران، پروتكل ذيل جهت اجرا تنظيم شده است.

فعاليت هاي كتابخانه:

1-  تعطيلي سالنهاي مطالعه، نشريات و اطلاع رساني

2-  سيستم امانت كتابخانه تا اطلاع ثانوي به صورت بسته اداره شده و كتابدار خود كتابهاي درخواستي را از قفسه آورده و به كاربران امانت دهد.

3-  تمديد كتابها به صورت سيستمي تا تاريخ 31/02/1399

4-  در صورت ضرورت بازگشت كتابها به دليل تسويه حساب دانشجو، مراجعه كننده كتابها را در محلي در ورودي كتابخانه به كتابدار تحويل داده يا روي ميزي كه در درب ورودي كتابخانه قرار داده شده مي گذارد تا كتاب با رعايت اصول بهداشتي بازگشت داده شود

5-  پشت، روي جلد و عطف كتابهاي بازگشتي توسط الكل ضدعفوني شوند.

6-   كتابها روي ميز در اتاق جداگانه به مدت حداقل يك هفته قرار داده شده و به قفسه ها منتقل نشود؛ بعد از يك هفته شما مي توانيد كتابها را در قفسه قرار دهيد.لذا به هيچ عنوان مراجعه كننده اجازه ورود به مخزن كتابها را نخواهد داشت.

7-  نوبت بندي كاركنان به گونه اي كه فعاليت روزانه كتابخانه تا اطلاع ثانوي با دو سوم كاركنان انجام شود و كاركنان به صورت نوبتي (دو روز حضور و يك روز دوركاري) حضور يابند و  برخي فعاليتها را به صورت دوركاري انجام دهند.

كاركنان كتابخانه:

8-  رعايت فاصله اجتماعي بين كاركنان و مراجعه كنندگان با خود و با يكديگر. با اين عمل فاصله اي امن بين افراد ايجاد شده تا خطرات انتقال ويروس از يك شخص به فرد ديگر كاهش يابد. فاصله مدنظر نبايد كمتر از 1.5 الي 2 متر باشد. به همين منظور در اولين روز حضور اگر نياز به جابه جايي ميز و يا صندلي باشد در اسرع وقت اين كار انجام شود.

9-  هر يك از همكاران كه در دوره تعطيلات، خود يا ديگر نزديكانشان به بيماري كوويد 19مبتلا شده اند، قبل از حضور در محل كار بايد موضوع را به مسئول مستقيم خود اطلاع دهند و در صورت دستور مسئول مستقيم تا اطلاع ثانوي از حضور در محل كار خودداري نمايند.

10- اطمينان از اينكه كارمندان و كاربران تشويق شوند در صورت احساس بيماري، به جاي آمدن به كتابخانه، حتماً در خانه بمانند.

بهداشت فردي و اجتماعي:

11- قرار دادن محلول ضدعفوني كننده دست در كتابخانه

12- استفاده از ماسك و دستكش توسط كتابدار

13- عدم استفاده همكارن از دستگاه تلفن، لوازم اداري، خودكار و ساير لوازم يكديگر

14- ضدعفوني كردن روزانه سطوح مختلف مثل ميزامانت، مبز و صندلي كتابدار، دستگيره دربها

15- ضدعفوني كردن كف كتابخانه با تي آغشته به وايتكس

اميدواريم با رعايت موارد مطرح شده مراقب سلامتي خود و سايرين بوده و به زودي شاهد ريشه كن شده بيماري كرونا در كل جهان باشيم.

1399/01/16
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)