راهنماي گام دوم مبارزه با كرونا ويروس، فاصله‌گذاري اجتماعي و الزامات سلامت محيط و كار در كتابخانه‌ها

با توجه به شيوع ويروس كرونا در كشور و نيز ماموريت مهم كتابخانه ­ها در تامين نيازهاي اطلاعات علمي گروه­هاي آموزشي و دانشجويان، مركز توسعه و هماهنگي اطلاعات و انتشارات علمي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي با همكاري نهاد كتابخانه­ هاي عمومي كشور و انجمن كتابداري و اطلاع ­رساني ايران و نيز نظارت و تاييد معاونت بهداشتي وزارت بهداشت، «راهنماي گام دوم مبارزه با كوويد-19 (كرونا ويروس)، فاصله‌گذاري اجتماعي و الزامات سلامت محيط و كار در كتابخانه‌ها» را تدوين كرده است. بدين‌ترتيب با اجراي كامل اين دستورالعمل در همه كتابخانه‌هاي دانشگاه اعم از كتابخانه مركزي، دانشكده­اي و بيمارستاني و ...، شروع فعاليت مجدد كتابخانه­ ها بلامانع خواهد بود.

براي دريافت فايل بر روي لينك زير كليك نماييد:

1399/03/17
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)