24 آبان ماه آغاز هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار مبارک باد.
24 آبان ماه آغاز بیست و هشتمین هفته کتاب را خدمت تمامی کتابداران و خدمتگزاران عرصه کتابداری و اطلاع رسانی تبریک عرض می نماییم.

روز بیست و چهارم آبان ماه، آغاز هفته کتاب و کتاب خوانی است که از سال 1372 از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف ترویج کتابخوانی برگزار شده و امسال نیز بیست و هشتمین دوره هفته کتاب با شعار دانایی؛ مانایی در دومین ماه فصل پاییز در سراسر کشور برگزار می شود.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، سازمان تبلیغات اسلامی، هیأت امنای کتابخانه‌های عمومی، جهاد دانشگاهی، کانون فرهنگی و هنری مساجد، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مؤسسه خانه کتاب و تشکل‌های صنفی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برگزاری این برنامه همکاری دارند.

هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران هر سال از 24 آبان تا 30 آبان ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود.

1399/08/24
منبع: